Our way.

our way

Ledig tjänst – Praktikant

Roll: Praktikant

Vi söker en praktikant till vårt kontor i Göteborg inför vårterminen 2022. Du får möjlighet att jobba med alla aspekter i våra designprojekt, så som konceptarbete, projektering och gestaltning. Utbildar du dig till inredningsarkitekt eller arkitekt är du välkommen att ansöka.

Vi vill se din projektportfolio, som visar vem du är! Skicka din ansökan via mail till hey@studiokin.se

Kvalifikationer
Erfarenhet av AutoCAD och Adobe.
Goda kunskaper i engelska.

Om Studio Kin

Vad är det som får en plats att stanna hos dig långt efter att du lämnat den? Varför lämnar vissa upplevelser dig både upphöjd och inspirerad? Den här typen av frågor inspirerar vår designfilosofi varje dag och hjälper oss att utveckla våra kunders vision och översätta den till deras gästers behov. Genom denna process kan vi skapa unika miljöer som träffar dig rakt i hjärtat.

Studio Kin utvecklades utifrån arkitekt- och inredningsbolaget Lundwall Architects, även känd som LWA. LWA grundades 1983 av Christian Lundwall som har erfarenhet från hundratals hotellutvecklingar över hela världen. Studio Kin är den nya och förbättrade LWA. Vi har lyckats stärka våra färdigheter och tjänster genom ett par nyckelpersonerna från LWA.