Our way.

our way

Ledig tjänst – Medverkande inredningsarkitekt / arkitekt

Roll: Medverkande inredningsarkitekt / arkitekt

Studio Kin utvecklas och vi letar efter en ny medarbetare. Vi söker dig som är examinerad med ca 3-5 års yrkeserfarenhet som Inredningsarkitekt eller Arkitekt. Vi är ett litet team som jobbar tätt ihop med alla aspekter av våra inredningsprojekt. Detta innebär att arbetet varierar inom konceptarbete, projektering och gestaltning. Vi ser gärna att du vill utvecklas inom design och som en viktig del i vårat team. Vi värdesätter att man vill utvecklas och trivs med att arbeta i team.

Vi vill se din projektportfolio, som visar vem du är! Skicka din ansökan via mail till hey@studiokin.se

Vad erbjuder vi?
Projekt över hela världen.
Internationella resor.
Rymligt sekelskifteskontor i centrala Göteborg.
Prestigelös miljö.

Om Studio Kin

Vad är det som får en plats att stanna hos dig långt efter att du lämnat den? Varför lämnar vissa upplevelser dig både upphöjd och inspirerad? Den här typen av frågor inspirerar vår designfilosofi varje dag och hjälper oss att utveckla våra kunders vision och översätta den till deras gästers behov. Genom denna process kan vi skapa unika miljöer som träffar dig rakt i hjärtat.

Studio Kin utvecklades utifrån arkitekt- och inredningsbolaget Lundwall Architects, även känd som LWA. LWA grundades 1983 av Christian Lundwall som har erfarenhet från hundratals hotellutvecklingar över hela världen. Studio Kin är den nya och förbättrade LWA. Vi har lyckats stärka våra färdigheter och tjänster genom ett par nyckelpersonerna från LWA.